Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwe ontwikkelingen

Als geen ander zijn wij precies op de hoogte van trends, bewegingen en groeimogelijkheden in de horecamarkt.

Tevens krijgen wij regelmatig van horeca-ondernemers te horen dat zij met hun bedrijf willen stoppen of iets anders willen beginnen. Dankzij onze grote klantenkring in geheel Nederland zoeken wij samen met de ondernemer dan naar geschikte opvolgers.

Bent u op zoek naar een horeca-onderneming van uw dromen? Dan kunnen we u misschien helpen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

FINANCIERING
Want hoe makkelijk het ook klinkt tegenwoordig is het steeds moeilijker een financiering rond te krijgen bij een bank. Wij weten als geen ander hoe moeilijk het soms is om de eerste paar jaren door te komen. Wij kunnen u altijd een steun in de rug geven in deze moeilijke tijden. Amigo Speelautomaten B.V. is als prominente speler in de markt bereid om, onder voorwaarden, in de financiering van uw bedrijf deel te nemen.

Neem gerust contact met ons op. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.